Виртуален портфейл

Виртуалният портфейл Ви дава възможност да заявите, че при връщане на стока желаете да получите сумата за върнатия артикул/ли в своя Виртуален портфейл, вместо по банкова сметка. Така ще получите своите пари по-бързо – Виртуалният портфейл ще бъде зареден веднага щом при нас пристигне върнатата стока и успеем да обработим рекламацията. В случай, че все пак желаете да получите сумата за върнати артикули по банков път, тази опция остава валидна и REMIX.BG ще спази законоустановения срок за възстановяването й.

За да проверите натрупаните във Виртуалния си портфейл суми, отидете в Профил>Моят портфейл.

Можете да използвате натрупаните във Виртуалния си портфейл суми, на стъпка 3 от поръчката > Плащане. В случай, че във Виртуалния ви портфейл има сума, която е достатъчна да заплатите част от поръчка или цялата поръчка, опцията Виртуален портфейл ще бъде автоматично избрана като начин за плащане или начин за частично плащане на поръчката. 

Ако не желаете да използвате цялата налична сума във Виртуален портфейл за плащане на дадена поръчка:

В Кошница>Плащане, напишете сумата от Моят портфейл, която ще ползвате за поръчката в полето Въведи сума и кликнете на бутона Използвай;

- След това изберете метод за плащане на остатъчната сума от поръчката си (например на място – с наложен платеж, с карта или с E-pay). ВАЖНО: За да можете да обедините поръчки, използващи Виртуален портфейл дори частично, доплащането трябва да е също електронно - с карта или с E-pay.

- Финализирайте поръчката си с бутона Поръчвам.

Ако не желаете да използвате суми от Виртуален портфейл за плащане на поръчка: 

В Кошница>Плащане, кликнете на бутона Изтрий;

- След това изберете метод за плащане на поръчката си (например на място – с наложен платеж, с карта или с E-pay);

- Финализирайте поръчката си с бутона Поръчвам.

Обновихме Oбщите си условия. Ползвайки remix.bg, се съгласявате с тях.

x